Қазақстан Республикасындағы пробация қызметінің қалыптасуы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада Қазақстан Республикасындағы заңңамаға сүйене отыры, АҚШ, Англия, Жапон мемлекеттерінің қыл-мыстық атқарушы iс жүргiзу органдарын салыстырмалы түрде қарастыра отырып жəне Қазақстандағы пробация қызметінқалыптастырудың дағдысын талдайды.