Қазақстан Республикасында ювенальды соттың қызметін ұйымдастыру мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасында ювенальды соттың қызметін ұйымдастыру мəселелері қарастырылады. ҚазақстанРеспубликасында ювенальды соттың тəжірибеде қалыптасуы жəне ювенальды əділсоттың халықаралық тəжірибесін талдаунегізінде аталған құқықтық институтты дамытудың қалыптастырудың өзекті мəселелері талқыланады.