Əкімшілік тəртіптің сот бақылау заңдылығының əкімшілік қызметінің органдарының, атқарушы органдарының қызметін бақылау (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада автор əкімшілік тəртіптің сот бақылау заңдылығының түсінігі жəне белгілері, əкімшілік қызметі органдарының,атқарушы органдарының қызметін бақылауды құқықтық құбылыс ретінде қарастырып отыр.