Əкімшілік сотқа жүгіну құқығын іске асыруға кепілдік беру, олардың əділетке қол жеткізу мүмкіндігі, мəселелі сұрақтар жəне оларды шешу жолдары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада нормативтік реттеу мəселелері, құқық қолдану əрекеттері жəне əкімшілік сотқа жүгіну мəселелеріқарастырылады. Жеке əрекеттік құқық актісі жəне нормативтік құқық актінің ұғымы анықталынды.