Қазақтардың əдеттегі құқығының дамуы жəне эволюция (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақтардың əдеттегі құқықтарының тарихы, қазақ халқының халықаралық цивилизациясының дамуына əсер еткенінкөрсетеді. Қазақстанда əртүрлі мəдениеттер мен ұлттардың құқықтық тəртіптері алмасып, араласып отырғаны байқалады.