Құқықтық тəртіп пен заңдылықтың байланыс сұрақтары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада құқықтық тəртіптің мазмұны, қоғамдық тəртіп пен заңдылықтың байланысы айқын қарастырылған.