Қырғыздардың əдеттегі құқығындағы қатынастардың тарихи құқық аспектілері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Шаруашылық шеңберіндегі келісімшарт қатынастары ұйымдарының тарихи тəжірибесін қазіргі цевилистік ғылымдажəне Қырғызстанның қазіргі заңнамасының тəжірибесінде қолдануға болады.