Мемлекеттік қызмет пәнін оқыту туралы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада «Мемлекеттік қызмет» курсын қарастырылған. Студенттер«Мемлекеттік қызмет» курсын оқу барысында мемлекеттік қызметтен туындайтын үрдістерді зерт-теу маңызды. Автордың көзкарасы бойынша қазіргі кезде Қазақстанның мемлекеттік қызметі сала-сында қолданымдағы заңдарға және «Мемлекеттік қызмет» курсының оқу бағдарламасына мәндіөзгерістер енгізуді қажет етуді талап ететін әжептеуір өзгерістер күтілуде.