Сақтандыру шартын құқықтық реттеу (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада сақтандыру шартын орындау барысында кездесетін кейбір құқықтық рет-теу мәселелеріне жалпы сипаттама берілген және олардың субъектілері мен объектілері анықталған.