ҚР Салық заңнамасының өзекті мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада авторлар салық заңнамасындағы күрделі мәселелерді қарастырған. Қарастырылып отырған сұрактар қазіргітаңдағы Қазақстан Республикасының экономикалық дамуына кері әсер тигізетіні анық.