Қазақстан Республикасының радиациялық ахуалы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада Қазақстан Республикасының экологиялық мәселелерін қарастырып, со-ларды шешу жолдарын ұсынып отыр.