Қазақстанның экологиялық-ақпараттық саясаты құқықтық механизмінің кейбір мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада авторлар Қазақстанның экологиялық-ақпараттық саясатының құқықтық механизмдерін қарастырған.