Ауылшаруашылық ұйымының жерге меншік және өзге де құқықтарының жалпы сипаттамасы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада ауылшаруашылық ұйымдарының жерге меншік және өзгеқұқықтарының жалпы сипаттамасы берілген.