Қазақстан Республикасындағы экологиялық қауіпсіздік мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстанның экологиялық қауіпсіздігінің мәселелері қарастырылады және оларды шешуге арналған жаңғыртубағыттары ұсынылады.