Қоршаған ортаны қорғаудың экономикалық тетіктері: Варшавадағы ВЕКЦА халықаралық форумының жұмысы туралы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор экспертердің кездесу кезіндегі ВЕКЦА мемлекетерінің экологиялық жағдайды жақсарту мәселелеріқарастырылған жайлы шолып жазып отыр.