Халықаралық коммерциялық арбитраждың ұйымдастырылуы мен қызметiнiң құқықтық негiздерi (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор халықаралық коммерциялық арбитраждың сыртқы экономикалық саладағы даулардың жағдайларынқарастырған. Қазақстан Республикасындағы құқықтық базасы нақтылынған.