Жәрдемақылардың түсінігі, мәні, маңызы және өзге материалдық төлемдерден айырмашылығы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада ұғым, мән, жәрдемақы мағынасы және әр түрлі материалдық төлемдердің айырмашылықтарықарастырылған. Әдетте, жәрдемақы деп аталатын ақшалай төлемдердің барлық түрі, жалпы әрекетін сипаттай отырып, олардыбелгілі-бір социалды төлемдерге, яғни жәрдемақы түрінде маңыздылығы жекелеген түрлеріне орналастырады.