Халықаралық тасымал түсінігі және ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми мақала халықаралық тасымал түсінігі және ерекшеліктеріне арналған.Мақалада халықаралық тасымалдың құқықтық реттелуі қарастырылады.