Халықаралық қорғау аясындағы тұлғаларға шабуыл жасаудан қорғауды құқықтық реттеудің кейбір мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада халықаралық қорғау аясындағы тұлғаларды қол сұғушылықтан қорғаудықұқықтық реттеудің кейбір мәселелері ашылған. Аталған іс-әрекеті саралаудың ерекшеліктері,қылмыс құрамы бойынша қылмыстық-құқықтық талдау аспектілері қарастырылған.