Адвокат-қорғаушының сезіктіге заң көмегін көрсетуі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының қылмыстық іс жүргізу құқығы және олардыңқорғау құқығы, адвокат қорғаушының құқық пен бостандықтарын қамтамасыз етуі қарастырылған.