Экономикалық қылмыстардың алдын алудың кейбір мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада қылмыстылықтың кең тараған түрі экономикалық қылмыстардың ал-дын алудың мәселелері қарастырылған. Экономикалық қылмыстардың алдын алу шаралары сипат-талып, кешенді түрде талданылған.