Адвокат-қорғаушының білікті заң көмегін көрсетудегі кейбір ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының қылмыстық сот ісін жүргізуде адвокат-қорғаушыныңқатысуы туралы мәселелер қарастырылады. Мақалада автор қылмыстық сот өндірісініңбарлық сатыларындағы адвокаттың құқықтарын талдайды.