Қазақстан Республикасы Конституциясының даму кезеңдері және ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада Қазақстан Республикасы конституциясының қалыптасуын, заңшығарушы билігіндегі өзгерістерін талқылайды.