Қазақстан Республикасындағы жергілікті өзін-өзі басқару институтын жетілдіру мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада азаматтық қоғамды қалыптастырудағы жергілікті өзін-өзі басқаруоргандарының ролі қарастырылады. Автор азаматтық қоғамды қалыптастыру жағдайындаҚазақстандағы жергілікті өзін-өзі басқару органдары саяси, әлеуметтік, экономикалық және руханимәдени дамудың жалпы мемлекеттік мәселелерімен тығыз байланысты деген көзқарасты ұсынады.