Лауазымды тұлға түсінігі және құқықтық-ұйымдастырушылық негізі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада лауазымдық тұлға түсінігінің қалыптасу мәселелері, оның құқықтық-ұйымдастырушылықнегізі қарастырылған.