Мемлекеттiк құрылыстың тарихи контекстiндегi мемлекеттiк бақылаудың институты (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада мемлекеттік бақылау институтының мәселелері мемлекеттік құрылыстың тарихи контекстінде қарастырылады,генезис мәселесі және әлем елдеріндегі мемлекеттік қаржы бақылауы дамуына ерекше көңіл бөлінген.