Қазақстан Республикасында заңсыз миграцияның пайда болуы және оның алдын алу жолдары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор Қазақстандағы заңсыз миграцияның пайда болуы және оны алдын алу жолдарықарастырған.