Қазақ өлкесіндегі билер сотының қалыптасуы және дамуы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада би сотының пайда болуы мен дамуы туралы қарастырылады. Айтылмыштұжырымнан қазақтар өзінің меншікті төл заңнамасын тиімді және озық тиіс болғаны туралыайтылады.