Демократиялық қоғамдағы сапалы заң көмегін алу құқықтарын жүзеге асыру - адам құқықтарын қамтамасыз етудің бірден-бір негізгі көрсеткіші ретінде (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор ҚР-да білікті заң қызметкерлерін дайындау мәселелерін қарастырады.