Дәстүрлі қазақ қоғамындағы билер сотының қызметін құқықтық реттеу (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қазақ қоғамындағы билер сотының қызметі, құқықтық нормалары талда-нады.