Основание ответственности государств в международном праве (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала мемлекетаралық қатынастарға арналған. Бұл міндеттемелердің нормаларын бұзу мемлекетаралық жауапкершіліктітуғызады, сондықтан да мемлекеттердің жауапкершілік нормаларының сақталуымен жүреді. Оған қоса, бұл мақаладамемлекеттің халықаралық міндеттемелерін бұзуы қандай нəтиже алып келетіндігі жайлы түсініктер көрсетілген.