Қаржы-бюджет саласындағы мемлекеттік басқарудың құқықтық мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада басқару қызметінің бағыт-бағдарлары жəне жаңаша сипатта дамуы мемле-кетіміздегі əлеуметтік-экономикалық жəне саяси жүйедегі процестері талданады.