Əлеуметтік сақтандыру қызметіне жалпы түсінік жəне түрлері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада əлеуметтік сақтандыру қызметінің басты мақсаты мен міндеті, ҚР заңдарынасəйкес сақтандырудың азаматтардың əлеуметтік жағдайын қорғауға бағыттылығы талданады.