Проблемы повышения эффективности финансовой деятельности государства в условиях финансово-экономического кризиса (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қаржылық-экономика дағдарысы кезеңінде мемлекеттің қаржылық қызметінің тиімділігін арттыру мəселелеріқарастырылған. Макроэкономикалық реттеудің дүниежүзілік тəжірибесі мысалында қазіргі заман кезеңіндегі мемлекеттіңқаржылық қызметіне талдау жасалынып, оның тиімділігін арттыру тəсілдері ұсынылады. Қаржылық қызметті жəне оныңқұқықтық нысандарын мемлекеттік-құқықтық реттеу мəселелеріне ерекше мəн беріледі.