Специальные профилактические меры борьбы с умышленными убийствами, нанесениями тяжких телесных повреждений и изнасилований, совершенных с особой жестокостью в Кыргызской Республике (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада аса қатыгездікпен жасалған қасақана кісі өлтірулер, ауыр дене жарақаттарын келтіру жəне зорлауларменкүресудің сақтандыру шаралары кешенді зерттеледі. Қорытындылары бойынша Қырғызстанда қылмыстардың аталған түрлерісанының дамуының тиімді алдын алатын жəне санын азайтатын сақтандыру шараларының дамуының анықталған жəне айқынмəселелерін шешудің нақты жолдары ұсынылады.