Об объекте неправомерных действий при банкротстве (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазіргі ғылыми əдебиеттерде банкроттық қезіңдегі құқыққа қайшы əрекеттердің тікелей объектісін сипаттайтынəртүрлі тұжырымдарды кездестіруге болады. Мақала авторы құқыққа қайшы банкроттықтың объектісіне қатысты бірқатарғалымдардың пікір-ойларына талдау жасайды.