Қылмыстық саясатты құқықтық қамтамасыз етудің кейбір сұрақтары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада қылмыстық саясатты құқықтық қамтамасыз етудің кейбір сұрақтарынқарастырған.