Адвокаттық қызмет тəжірибесін реттеудің кейбір мəселелері (ТМД елдерінің заңнамаларының салыстырмалы-құқықтық анализі: Армения, Əзірбайжан, Қазақстан, Қырғызстан, Тəжікстан жəне Өзбекстан елдері материалынан) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада адвокатура қызметі, оның дамуының, ТМД елдер арасындағы заңи актілерініңсалыстырмалы-құқықтық анализі оның даму жолдары мен осы бағыттағы қарым-қатынасты дамыту туралыпікірталаста үлкен септігін тигізетін болады. Мақалада, біздің ойымызша, əрбір республикада өзіндік ерекшеқөңіл бөлінетін кейбір адвокаттық қызмет тəжірибесін жүзеге асыру туралы қызықты аспектілерге ғана көңілбөлінген.