Қазақстан Республикасы Үкіметінің мемлекеттік билікті бөлу қағидасына сəйкес құзыреті (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор мемлекеттік абыздың мəселелерін қарайды жəне шешу жолынұсынады.