Қазақстан Республикасында сот билігінің Конституциялық құқықтық негізі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор Қазақстандағы сот жүйесінің қазіргі таңдағы конституциялық-құқықтық тұрғыдан қарастырған.