Қазақстан Республикасында конституциялық заңдылықты нығайтудағы конституцияның жоғарылығының маңызы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада конституциялық заңдылық режимін қалыптастырушы фактор ретіндеконституцияның жоғарылығы қарастырылады. Қазақстан Республикасында конституциялықбақылауды жетілдіру қажеттігі негізделіп, конституцияның жоғарылығы қағидасының бірыңғайұғынылуында орын алған қайшылықтарды жою қажеттігі туралы қорытынды жасалады.