Профессиональное мышление юриста и его роль в формировании правовой культуры (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор заңгерлердің кəсіби ойлау қабілетін жəне оның құқықтық мəдениетіне əсер етуі қарастырылады.