Дəстүрлі қазақ қоғамындағы өзара көмек қатынастарынан туындайтын келісім-шарттар (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада дəстүрлі қазақ қоғамындағы өзара көмек қатынастарынан туындайтыншарттардың нысандары мен түрлері қарастырылады.