Жаһандану кезеңінде əлеуметтік мəселелер саласындағы мемлекеттің қызметі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада əлеуметтік сипат мəселелері жəне оның шешу жолдары қарастырылып,жаһандану кезеңінде əлеуметтік мəселелер саласындағы мемлекеттің қызметі сарапталады.