Қазақстан Республикасында діни экстремизммен күрес туралы қолданыстағы заңнаманың құқықтық негіздері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада діни экстремизмнің ұғымы мен күресу жолдары қарастырылған. Соныменқатар Қазақстан Республикасында қабылданған заң актілерінің нормативтік-құқықтық базаныңқұқықтық негіздеріне кешенді талқылау берілген.