Лауазымдық қылмыстарды саралаудың ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жемқорлықтың алдын алу мәселелерін жетілдіру және оны құқық қорғау органдарының қызметкерлерініңтәжірибесінде қолдану тиімділігін арттыру жолдары теориялық тұрғыдан қарастырылған. Сондай-ақжемқорлықпен күрес және оның алдын алу шараларын жаңғырту бойынша ұсыныс сипатындағы тұжырымдардыжасау және заңдарға енгізу мәселелері қарастырылған.Түйін сөздер: жемқорлық, сыбайлас жемқорлық, ұйымдасқан қылмыстар, жемқорлықтың алдын алу,жемқорлықпен күрес.