Қазақстан Республикасында азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етуді құқықтық реттеудің кейбір мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақаланың мақсатына сәйкес елдегі азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етуді құқықтық реттеудің өзектімәселелері зерттелген. Азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің қазіргі және болашағына қатысты қоғамдықжәне ғылыми пікірлері талданған. Соңында осы мәселені шешу жолдары қарастырылған.Түйін сөздер: азық түлік қауіпсіздігі, күн көрістің ең төмен деңгейінің шамасы, тұтыну себеті.