Салық құқығының жүйесін анықтау мәселесі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада салық құқығының жүйесімен, оның құрамдас элементтері, сонымен қатар салық саласындағықұқықтық нормалардың институционалды топтасуы, осы саладағы құқықтық қатынастарды жетілдірудің тетігіретінде қарастырылған.Түйін сөздер: салық, салық құқығы, салық құқығының жүйесі.