Кеден одағы аясында кедендік рәсімдерді құқықтық реттеудің кейбір мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сәйкес кеден одағы аясында кедендік рәсімдерді құқықтық реттеудің мәселелерінанықтау жүргізілді. Зерттеу барысында Кеден одағының нормативтік құқықтық базасымен танысып, Кеденодағының Кеден кодексінің қабылдануымен орын алған өзгерістерге талдау жүргізілді. Талдау барысында Ке-ден одағының Кеден кодексіндегі өзгерістердің кемшіліктері мен артықшылықтары қарастырылды.Түйін сөздер: кедендік рәсім, Кеден одағы, Кеден одағының Кеден кодексі, ЕврАзЭС, Кеден одағы комиссиясы.