Қазақстан Республикасындағы дәрігерлік құпиясының сұрағы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада жеке өмір құпиясын құрайтын дәрігерлік құпия түсінігіне талдау жасалған. ҚазақстанРеспубликасында дәрігерлік құпияны қамтамасыз етуді құқықтық реттеу және тәжірибеде жүзеге асырылумәселелері қарастырылады.Түйін сөздер: денсаулық сақтау, жеке өмір, дәрігерлік құпия, ақпаратқа қолжетімділік,құпиялылық.